LED Navigatieverlichting Bay15D Lamp Rood 12v

14.95

Op voorraad

De rode BAY15D LED Navigatieverlichting Lamp met 24LED’s is speciaal ontworpen om zonder problemen uw huidige 12Volt navigatieverlichting te vervangen. Door middel van de 12v Multi-voltage combinatie werkt deze lamp dan ook tussen 12Volt en 18 volt dus stap vandaag nog over en begin met het besparen van en op uw accu!

Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant van de lamp. (Bekijk ook de afbeeldingen)

Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant van de lamp. (Bekijk ook de afbeeldingen)

12 volt Multi-Voltage Roode LED Navigatieverlichting.

De BAY15D Navigatie LED Verlichting is speciaal ontworpen om ideaal te functioneren op schepen, jachten en boten. door middel van de Multi-voltage 12V LED verlichting kunt u uw huidige navigatie verlichting prima één op één vervangen met onze LED navigatie verlichting.

De BAY15D LED Navigatieverlichting.

Deze BAY15D LED Navigatieverlichting Lamp met 24LED’s is uitermate geschikt als rondom schijnende verlichting voor de navigatie op boten, schepen of jachten. Deze navigatie led lamp verbruikt slechts 2.5Watt en heeft een perfecte “Roode” kleurtemperatuur voor navigatie verlichting.
Dankzij de 24 hoogwaardige “3825SMD” LED’s geeft deze navigatie lamp veel licht af.

Kortom:
Met deze BAY15D Navigatie LED Lamp 24x3825SMD LED’s kunt u zonder problemen uw huidige navigatie verlichting vervangen zonder tussenkomst van stabilisators of dergelijke en kunt u direct al beginnen met het besparen van en op uw accu.

Extra informatie

Werkspanning

Prijs

Geschikt voor

Fitting

Aantal LED

Type LED

Kleurweergave-index

Kleurtemperatuur

Lichtkleur

Lichthoek

Hoogte

Diameter

Stabilisator nodig:

Keurmerk

Main Menu

BAY15D LED Navigatieverlichting rood

LED Navigatieverlichting Bay15D Lamp Rood 12v