12v MR11 gu4 LED Spots 35mm multi-voltage.

Beeld
Filter

12v MR11 gu4 LED Spots 35mm

De 12v MR11 gu4 LED Spots multi-voltage voor zowel 12V als 24V hebben wij altijd een juiste vervanger voor uw huidige MR11 spot in huis. MR11 LED spots zijn met een diameter van 35mm de kleinste LED spots beschikbaar op onze website. De 12v MR11 gu4 LED Spots word vaak gebruikt in vitrines en afzuiginstallaties, maar is ook goed toepasbaar voor andere doeleinden zoals boot, camper, vrachtwagen en caravan. Wij hebben een aantal MR11 spots beschikbaar met verschillende sterkten en verschillende kleuren, u kunt dus zelf kiezen welke MR11 LED spot bij uw toepassing past.

10-30v Multi-voltage is geschikt voor 12v en 24v

De term multi-voltage zult u nog niet vaak zijn tegen gekomen bij de aanschaf van uw LED-verlichting. De normale 12V en 24V LED Verlichting is niet bestand tegen piekspanningen die worden afgegeven tijdens het laden van de accu. Dit komt doordat de meeste LED Lampen & LED Verlichting die u elders vind niet intern gestabiliseerd zijn waardoor deze verlichting niet geschikt is voor gebruik aan boord van uw boot, Camper of caravan.

De LED Verlichting van NuLED.nl wordt speciaal geproduceerd voor gebruik waar accu’s worden geladen door bijvoorbeeld: accu laders, dynamo’s, zonnepanelen of windmolens, er is dan ook altijd (mits anders aangegeven) geschikt om één op één te vervangen met uw huidige verlichting.

LED Dimmers voor 12 en 24 volt.

NuLED.nl levert ook speciale led dimmers voor 12 en 24 volt mr11 spots. Zo kunt u de licht intensiteit zelf bepalen om zo de gewenste sfeer te creëren. Hiermee kunt u op momenten wanneer u niet zoveel lichtsterkte nodig heeft het licht dimmen. Daarnaast bespaart u met mr11 LED spots ook nog eens extra op uw accu en energierekening. hou er rekening mee dat niet alle led dimmers goed werken met 12 of 24 volt led verlichting.

Heeft u vragen of suggesties voor bepaalde MR11-GU4 LED Spots?
Neem dan even contact op met de klantenservice

Menu