Klantenservice: van 10:00 tot 22:00
035-7732312 Ook in het weekend.

Mijn winkelwagen 0
 

G4 12V LED Steeklampjes

30 Artikel(en)

30 Artikel(en)

G4 LED Verlichting is zowel in 12 Volt als 24 Volt leverbaar.

Er zijn verschillende uitvoeringen, zo wel spotjes als steeklampjes, platte lampen of led staafjes, alle G4 steeklampen van NuLED.nl zijn speciaal ontworpen en dus geschikt voor alle vervangende verlichting die te maken krijgen met piekspanningen die vrij komen tijdens het laden van de accu. Alle G4 Steeklampjes zijn intern gestabiliseerd hierdoor kunt u zonder problemen de steeklampjes gebruiken voor 12V of 24V. Doordat de G4 Steeklampjes intern gestabiliseerd zijn kunnen de steeklampjes de piekspanningen opvangen die worden afgegeven tijdens het laden van de accu door bijvoorbeeld: windmolens, dynamo's, windturbines, zonnepanelen maar ook door acculaders op 230V netstroom. Al onze G4 led verlichting heeft geen last van piekspanning en zijn dan ook prima vervangers voor de bestaande halogeen verlichting van 12 volt of 24 volt. Door het vervangen van de G4 halogeen verlichting naar G4 led verlichting bespaart u aanzienlijk op de accu en de levensduur van de accu. De G4 steek steeklampjes van NuLED zijn van hoge kwaliteit en hebben geen last van piek spanning door de 10-30 Volt multi-voltage, de 12 volt multi-voltage of de 24 Volt multi-voltage combinatie en zijn dus één op één te vervangen met uw huidige G4 verlichting.

Wat zijn 10-30 Volt multi-voltage G4 Steeklampjes?

Bij NuLED.nl vindt u speciaal ontwikkelde multi-voltage 10-30V G4 LED steeklampjes deze steeklampjes zijn bestand tegen piekspanningen die vrijkomen tijdens het laden van uw accu. Hierdoor werken onze 10-30V G4 LED lampjes altijd zonder problemen rechtstreeks op uw accu , zonder stabilisator. Dankzij de 10-30V Multi-voltage combinatie zijn onze G4 steeklampjes probleemloos te gebruiken op zowel uw 12V stroom netwerk  als uw 24V stroom netwerk. Hierdoor kunt u altijd al onze 10-30V multi-voltage G4 LED steeklampjes één op één vervangen met uw huidige 12 volt of 24 volt verlichting.

Uw huidige halogeen steeklampjes vervangen

Halogeen steeklampjes hebben veel nadelen waaronder:

  1. Halogeen steeklampjes verbruiken gemiddeld 10x zoveel energie als G4 LED Steeklampjes.
  2. Halogeen steeklampjes worden veel warmer als de LED G4 verlichting.
  3. Halogeen steeklampjes hebben een veel kortere levensduur van 1000 tot 4000 branduren.
  4. Halogeen verlichting schijnt rondom terwijl dat vaak niet nodig is.

Al deze nadelen zijn niet van toepassing bij G4 LED verlichting. Onze G4 LED Steeklampjes zijn tot wel 90% zuiniger dan uw huidige G4 verlichting, LED G4 steeklampjes worden lang niet zo heet als halogeen steeklampjes en gaan ook nog is veel langer mee dan de huidige halogeen verlichting.

Het plaatsen van G4 verlichting

Alle G4 Halogeen steeklampjes schijnen rondom hierdoor word in de meeste armaturen een groot deel van de lichtopbrengst al verspild doordat het armatuur maar één kant op richt. Bij ons vindt u meerdere soorten G4 steeklampjes waaronder steeklampjes die maar één kant op schijnen. Hierdoor wordt er geen licht of stroom onnodig verspild. In bepaalde G4 inbouw of opbouw armaturen heeft u wel rondom schijnende G4 steeklampjes nodig ook die vindt u in ons assortiment in zowel 12 Volt als 24 Volt multi-voltage uitvoeringen.

G4 steeklampje op 230 Volt.

Wilt u het G4 steeklampje gebruiken in huis en op 230V in bijvoorbeeld de afzuigkap, keuken, douche of badkamer, Dan is dit geen probleem u heeft wel een LED transformator nodig om 230V om te zetten naar 12 volt of 24 Volt.