Bouwlampen

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. LED Bouwlamp 2W 230V Wit

  Deze LED bouwlamp is ideaal voor het verlichten van uw werkplaats, gevel, tuin en andere objecten. De bouwlamp heeft een vermogen van 2 Watt en vervangt een bouwlamp van 20 watt.

  Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 19,95
  Meer informatie
 2. LED Bouwlamp 4W 230V Zwart

  Deze LED bouwlamp is ideaal voor het verlichten van uw werkplaats, gevel, tuin en andere objecten. De bouwlamp heeft een vermogen van 4 watt en vervangt een bouwlamp van 40 watt.

  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 24,95
  Niet op voorraad

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

LED Bouwlampen ofwel LED Breestralers 220V tot 230V

LED Bouwlampen ofwel LED Breestralers zijn de oplossing voor de  traditionele energievretende bouwlampen. Met traditionele bouwlampen verliest u veel energie aan warmte dit is niet van toepassing indien u gebruik maakt van een LED Bouwlamp. 

LED Bouwlampen worden ook wel LED Floodlights genoemd en zijn geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. U kunt bij ons ook de LED Schijnwerpers met bewegingssensor vinden. Wij hebben tevens LED Schijnwerpers die een werkspanning van 10-30volt hanteren hierdoor zijn deze uiterst geschikt voor gebruik bij campers, boten of caravans deze kunt u vinden in ons boot en camper assortiment onder de kop LED Schijnwerpers