5 meter Led Strip RGB 30 LEDs/meter

€ 29,95

Onze professionele RGB ledstrips met 30 SMD 5050 LED’s per meter is binnen toepasbaar, als bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap, vele mogelijkheden. Ook voor bedrijfsmatig gebruik zijn de toepassingen eindeloos, perfect voor indirecte verlichting in de horeca en winkel.

Op voorraad
SKU
Ls RGB 30
Meer informatie:

RGB controller

De RGB ledstrip werkt uitsluitend met de RGB controller. Tevens kunt u met de RGB controller de RGB ledstrip laten dimmen en op verschillende programma’s worden gezet zoals knipperend, flash, kleuren afzonderlijk en discoprogamma. De afstandbediening van de RBG controller is radiografisch. De RGB strip kan vele kleurencombinaties maken. De RGB ledstrip controller is echt noodzakelijk om de ledstrip goed te laten werken.

Toepassingen van de ledstrip

Onze professionele RGB ledstrips met 30 SMD 5050 LED’s per meter is binnen toepasbaar. Bijv. koofverlichting in woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap, kortom vele mogelijkheden. Ook voor bedrijfsmatig gebruik zijn de toepassingen eindeloos, perfect voor indirecte verlichting in de horeca en winkel.

De zelfklevende M3 ledstrip

De zelfklevende M3 ledstrip is handig in gebruik door zijn flexibiliteit en geringe afmetingen. Door het M3 plakgedeelte is het bevestigen uiterst gemakkelijk.

Inkorten van de led strip.

Het is mogelijk de ledstrip om de drie LED’s af te knippen, zodat u ervoor kan zorgen dat de verlichting volledig naar uw smaak is.

Gebruikt u de ledstrip in uw camper of boot?

Indien deze LED strip in de camper of boot wordt gebruikt dan is er een 12v stabilisator vereist. Vanwege de accu piek waar de LED mee te maken krijgt (als de accu laadt krijg je een piek spanning van 14,8 volt) kan de ledstrip een kortere levensduur hebben.

LED transformator

Voor het laten branden van de LED strips heeft u een LED-trafo nodig. Deze LED-trafo's zijn speciaal ontwikkeld voor LED verlichting en zorgen voor een veel langere levensduur van uw LED's en hebben een zeer laag sluipverbruik.


Voor het bepalen welke LED Trafo u nodig hebt neemt u het vermogen van de benodigde LED strip x 7,8 Watt. Dus 4 meter LED Strip x 7,8 Watt is 31.2 Watt. U kunt in dit geval de LED Trafo van 40 Watt kiezen. Zorg ervoor dat de LED trafo niet op de uiterste wattage gebruikt word maar dat de nominaal vermogen in acht word genomen. Dit vermogen word vermeld bij elke LED trafo.

 

LED strip benodigdheden

Hier vind u verschillende led strip benodigdheden die handig zijn voor het aansluiten van led strips. Dimmers, RGB controllers, verloop snoertjes, Led voedingen en transformatoren, RGB snoer, enz.

Product specificaties:
Product Specificaties:
Art.nr. Ls RGB 30
Werkspanning 12-18 Volt
Prijs Per 5 Meter
Geschikt voor Binnen applicaties
Energieverbruik 7.8 Watt per meter
Aantal LED 30 SMD RGB led's per meter
Type LED 5050SMD
Kleurtemperatuur RGB (Rood Groen Blauw)
Lichtkleur RGB
Lichthoek 120 graden
Hoogte 4mm
Diameter 10mm
Dimbaar Ja (met de RGB controler)
LED Trafo nodig: Ja (bij gebruik op 230V)
Waterbestendig Nee
Stabilisator nodig: Ja (alleen voor boot of camper)
IP-normering IP20
Keurmerk CE en Rohs

Up-sell producten