5 meter LED Strip RGB 60 LED’s/meter Waterbestendig

€ 49,95

Onze professionele waterdichte RGB LED strips met 60 SMD 5050 LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Bijv. koofverlichting in woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap.Dankzij de waterdichtheid, IP68, is de LED Strip uitstekend buiten toepasbaar.

Op voorraad
SKU
Ls RGB 60WB
Meer informatie:

Te gek wat je met een LED strip allemaal kan doen. Door middel van de simpele montage (gewoon opplakken) wordt het wel heel makkelijk om meer sfeer te creëren in de badkamer, trap, slaapkamer, huis, bar, of waar dan ook, bedenk het zelf maar.

RGB controller

De RGB LED strip werkt uitsluitend met de RGB controller. Tevens kunt u met de RGB controller de RGB LED strip laten dimmen en op verschillende programma’s worden gezet zoals knipperend, flash, kleuren afzonderlijk en discoprogramma. De afstandbediening van de RBG controller is radiografisch. De RGB strip kan vele kleurencombinaties maken. De RGB LED strip controller is echt noodzakelijk om de LED strip goed te laten werken.

Toepassingen van de LED strip

Onze professionele waterdichte RGB LED strips met 30 SMD 5050 LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Bijv. koofverlichting in woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap, verzin het maar. Dankzij de waterdichtheid, IP68, is de LED Strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirect verlichting maken rondom uw terras uw vijver, oprit etc. Ook voor bedrijfsmatig gebruik zijn de toepassingen eindeloos, perfect voor indirecte verlichting in de horeca en winkel, ga zo maar door.

De zelfklevende M3 LED Strip

Is handig in gebruik door zijn flexibiliteit en geringe afmetingen. Door het M3 plakgedeelte is het bevestigen uiterst gemakkelijk.

Waterbestendig IP65

De LED strip is beschermd tegen vocht doordat deze afgesloten is met een plasticcover.

Inkorten van de led strip

Het is mogelijk de LED Strip om de drie LED’s af te knippen, zodat u ervoor kan zorgen dat de verlichting volledig naar uw smaak is.

Gebruikt u de LED strip in uw camper of boot?

Indien deze LED strip in de camper of boot wordt gebruikt dan is er een 12v stabilisator vereist.
Vanwege de accupiek waar de LED mee te maken krijgt (als de accu laadt krijg je een piek spanning van 14,8 Volt) kan de LED spot een kortere levensduur hebben.

LED transformator

Voor het laten branden van de LED strips heeft u een LED-trafo nodig. Deze LED-trafo's zijn speciaal ontwikkeld voor LED verlichting en zorgen voor een veel langere levensduur van uw LED's en hebben een zeer laag sluipverbruik.

 

Voor het bepalen welke LED Trafo u nodig hebt neemt u het vermogen van de benodigde LED strip x 7,8 Watt. Dus 4 meter LED Strip x 7,8 Watt is 31.2 Watt. U kunt in dit geval de LED Trafo van 40 Watt kiezen. Zorg ervoor dat de LED trafo niet op de uiterste wattage gebruikt word maar dat de nominaal vermogen in acht word genomen. Deze vermogen word vermeld bij elke LED trafo.

 

LED strip benodigdheden

Hier vind u verschillende led strip benodigdheden die handig zijn voor het aansluiten van led strips. Dimmers, RGB controllers, verloop snoertjes, Led voedingen en transformatoren, RGB snoer, enz.

Product specificaties:
Product Specificaties:
Art.nr. Ls RGB 60WB
Werkspanning 12-18 Volt
Prijs Per 5 Meter
Energieverbruik 15.6 Watt per meter
Aantal LED 60 SMD RGB led's per meter
Type LED 5050SMD
Kleurtemperatuur RGB (Rood Groen Blauw)
Lichtkleur RGB
Lichthoek 120 graden
Breedte 10mm
Hoogte 4mm
PCB Kleur Wit
Dimbaar Ja (met de RGB controler)
LED Trafo nodig: Ja (bij gebruik op 230V)
Waterbestendig Ja
Stabilisator nodig: Ja (alleen voor boot of camper)
IP-normering IP65
Keurmerk CE en Rohs

Up-sell producten