12V of 24V LED Dimmer, Naadloos dimmen? Gebruik deze LED Dimmers!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. LED Dimmer, radiografisch ontvanger

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening meerdere zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501N RF- ontvanger nodig, hier kunt u meerdere afstandsbedieningen mee koppelen zo dat een hotel schakeling een fluitje van een cent word.

  € 39,95
  Meer informatie
 2. LED Dimmer 1 Zone radiografisch wandpaneel met glasplaat wit

  Het is mogelijk om met deze afstandsbediening 1 zone aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501N RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 49,95
  Meer informatie
 3. LED Dimmer 2 Zones radiografisch wandpaneel met glasplaat wit

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 2 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501N RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 59,95
  Meer informatie
 4. 5 Zones LED Dimmer afstandsbediening.

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 5 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501N RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 19,50
  Meer informatie
 5. 10 Zones LED Dimmer afstandsbediening.

  Het is nu mogelijk om met één afstandsbediening 10 verschillende zones aan te sturen voor elke zone heeft u een aparte SR-2501N RF- ontvanger nodig, hier mee kunt u meerdere zones aan de afstandsbediening koppelen.

  € 23,50
  Meer informatie
 6. LED Dimmer 12 Volt met afstandsbediening

  Een dimmer met radiografische afstandsbediening. De afstandsbediening werkt ook als de dimmer is ingebouwd. Deze LED dimmer is geschikt voor het dimmen van 12 volt LED verlichting en LED strips. Deze dimmer heeft een LED trafo nodig voor thuis gebruik. De LED dimmer wordt geleverd inclusief afstandbediening.

  Nominaal vermogen 86 watt.
  Max. Belasting 96 watt.

  € 19,50
  Meer informatie
 7. LED inbouw dimmer 230 Volt

  LED inbouwdimmer 230 Volt, fase aansnijding, 7-110 Watt. Deze druk en draaidimmer is te gebruiken voor 230V dimbare LED verlichting en deze led dimmer past in de bestaande inbouwdozen.

  € 42,95
  Meer informatie
 8. Dimmer Draaiknop Afdekking

  Afdekking voor draaidimmer voor dimmer met draai-uitschakelaar of druk-wisselschakelaar crame wit

  € 4,95
  Meer informatie
 9. Opus afdekraam Creme wit (1x)

  Dit afdekraam van Opus in de kleur Creme wit is te gebruiken voor de opus led dimmers van 230 volt.

  € 1,95
  Meer informatie

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Dimmers

Verminder je de stroom door een halogeen lamp met 50%, dan is de halogeenlamp bijna uit, de LED lamp geeft nog 50% van zijn lichthoeveelheid. Dit betekent dat veel dimmers nu in gebruik voor halogeen lampen, LED lampen moeilijk volledig kunnen dimmen.