Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

-iDeal
 
-PayPal

-Vooruit betalen 

iDeal
Betalen met iDeal heeft als voordeel dat het:
Veilig is (gegarandeerd door de banken)
Gemakkelijk (u maakt gebruik van uw eigen telebank module)
Vertrouwd is (u bankiert bij uw eigen bank)
Bovendien kunnen wij uw bestelling eerder uitleveren (indien op voorraad).
iDeal is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN Amro en Postbank. Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.  U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als u al gebruik maakt van internetbankieren bent, kun u direct gebruik maken van iDeal, zonder u daarvoor aan te melden.

Kan ik betalen met iDeal?
Iedereen met internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kan zonder aanmelding direct met iDeal betalen.


Hoe te betalen?

Om uw bestelling af te rekenen, selecteert u iDeal.
Kies hierna de bank waarbij u ook internetbankiert en u ziet dan de betaling al klaar staan.
Onderteken zoals u dat gewend bent bij het internetbankieren.
Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is. 

 

Waar zie ik dat er met iDeal betaald is?
Na elke betaling met iDeal ziet u een bevestiging op het scherm die u ook kunt printen. Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDeal zichtbaar.

PayPal
Betalen met PayPal is een online betaalservice. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop aanmelden te klikken op de website van PayPal (www.paypal.nl), voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal rekening. Nadat u uw PayPal rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal rekening, het tabblad profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorleur kiezen.

Hoe werkt PayPal?
Bij aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijf PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.
De kosten die PayPal aan ons doorberekend berekenen wij ook aan u door. Deze kosten zijn als volgt opgebouwd: 4% van het totaalbedrag.

Bankoverschrijving
Ook is het mogelijk om vooruit te betalen. Maak het verschuldigde bedrag onder vermelding van uw ordernummer over op het rekeningnummer van NuLED.nl Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verwerkt.

Rekeninghouder: NuLED.nl
Rekeningnummer: 1531.17.273
BIC: RABONL2U
IBAN: NL 43 rabo 0153.1172.73
Naam bank: Rabobank 

Mocht u vragen hebben inzake de betalingsmogelijkheden, dan kunt u op werkdagen van 10.00 tot 22.00 contact opnemen met 0294 248025 of mail naar info@nuled.nl

Menu