Klantenservice: van 10:00 tot 22:00
035-7732312 Ook in het weekend.

Mijn winkelwagen 0
Led Strip Wit 60 LEDs/meter Waterbestendig

Led Strip Wit 60 LEDs/meter Waterbestendig

Product Specificaties:

Verbruik: 5 Watt
Kleurtemperatuur: Wit 6000K
Beschikbaarheid: In voorraad
Product nummer:Ls Wit WB
Prijs Incl. Btw: € 9,50
€ 9,50

In voorraad

Onze professionele waterbestendige LED strip met 60 witte LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirecte verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook binnenshuis, bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, of op uw trap.

Meer informatie over de Led Strip Wit 60 LEDs/meter Waterbestendig

Het is fantastische wat je met een LED strip allemaal kan doen. Door middel van de simpele montage (gewoon opplakken) wordt het wel heel makkelijk om meer sfeer te creëren in de badkamer, trap, slaapkamer, huis, bar, overal toepasbaar. Maakt u gebruik van een radiografisch LED dimmer met afstandsbediening, dan is het ook nog mogelijk om de lichtsterkte naar uw eigen wens aan te passen.

Toepassingen van de LED strip

Onze professionele waterbestendige LED strip met 60 LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Bijvoorbeeld koofverlichting in woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, op uw trap,een echte sfeermaker. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirect verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook voor bedrijfsmatig gebruik zijn de toepassingen eindeloos, perfect voor indirecte verlichting in de horeca en winkel, een warme licht creatie.

De zelfklevende M3 LED trip

De zelfklevende M3 LED strip is handig in gebruik door zijn flexibiliteit en geringe afmetingen. Door het M3 plakgedeelte is het bevestigen uiterst gemakkelijk.

Waterbestendig IP65

De LED strip is beschermd tegen vocht doordat deze afgesloten is met een plasticcover.

Inkorten van de led strip

Het is mogelijk de LED Strip om de drie LED’s af te knippen, zodat u ervoor kan zorgen dat de verlichting volledig naar uw smaak en op maat is.

Gebruikt u de LED strip in uw camper of boot?

Indien deze LED strip in de camper of boot wordt gebruikt dan is er een 12v stabilisator vereist.
Vanwege de accupiek waar de LED mee te maken krijgt (als de accu laadt krijg je een piek spanning van 14,8 Volt) gaat de LED strip stuk.

LED dimmer

Een LED strip dimmer heeft u nodig om de LED strips traploos te dimmen. De aansluitvolgorde is dan als volgt: 230V - LED trafo - LED Dimmer - LED Strip. Dit is overigens prima zelf te doen ook wanneer u geen verstand heeft van elektra.

LED transformator

Voor het gebruik van de LED strip is een LED transformator noodzakelijk om 230 Volt om te zetten naar 12 Volt.Voor het laten branden van de LED strips heeft u een LED-trafo nodig. Deze LED-trafo's zijn speciaal ontwikkeld voor LED verlichting en zorgen voor een veel langere levensduur van uw LED's en hebben een zeer laag sluipverbruik.

 

Voor het bepalen welke LED trafo u nodig hebt neemt u het vermogen van de benodigde LED strip x 4,8 Watt. Dus 3 meter LED Strip x 4,8 Watt is 14.4 Watt. U kunt in dit geval de LED trafo van 18 Watt kiezen. Zorg ervoor dat de LED trafo niet op de uiterste wattage gebruikt word maar dat de nominaal vermogen in acht word genomen. Dit vermogen word vermeld bij elke LED trafo.

 

LED strip benodigdheden

Hier vind u verschillende led strip benodigdheden die handig zijn voor het aansluiten van led strips. Dimmers, RGB controllers, verloop snoertjes, Led voedingen en transformatoren, RGB snoer, enz.

Product specificaties

Product nummer Ls Wit WB
Prijs Per Meter
Energieverbruik 5 Watt
Aantal LED 60 SMD Led's per meter
Type LED SMD
Kleurtemperatuur Wit 6000K
Lichtkleur Wit
Lichthoek 120 graden
Breedte 10mm
Hoogte 4mm
PCB Kleur Wit
Dimbaar Ja (alleen met radiografische dimmer)
LED Trafo nodig: Ja (bij gebruik op 230V)
Waterbestendig Ja
Stabilisator nodig: Ja (alleen voor boot of camper)
IP-normering IP65
Keurmerk CE en Rohs