Waterbestendig

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
 1. 5 Meter Led Strip Rood 300 LEDs Waterbestendig

  Onze 5 Meter professionele waterbestendige LED strip met 60 rode LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirecte verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook binnenshuis, bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, of op uw trap.

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 42,50
  Meer informatie
 2. 5 Meter Led Strip Groen 300 LEDs Waterbestendig

  Onze 5 meter professionele waterbestendige LED strip met 60 groene LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirecte verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook binnenshuis, bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, of op uw trap.

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 42,50
  Meer informatie

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Waterbestendige LED Strips

De waterbestendige LED Strips van NuLED zijn allemaal dimbaar. Indien u de waterbestendige LED strip in meerdere delen wilt aansluiten dan is dat uiteraard mogelijk. De led strips kunt u zelf afknippen bij het knip teken op de LEDstrips. De strips kunnen aan elkaar gesoldeerd worden, met standaard draad van de bouwmarkt. Het is wel belangrijk dat u de uiteinde van de LED strips waterdicht afwerkt met siliconenkit.

Laat uw creativiteit de vrije loop met deze prachtige waterdichte flexibele LED strips. Vanaf 5 meter verkrijgbaar!

LET OP:
Bij gebruik in boot, camper of caravan is een stabillisator verreist wegens de piekspanning die vrijkomt tijdens het laden van de accu.