Verzending & retours

Verzending & retours

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling indien voorradig binnen 3 werkdagen geleverd! Mocht de levertijd afwijken dan vermelden wij dit per mail. In uitzonderlijke gevallen zullen wij een product bij de fabrikant moeten bestellen houdt dan rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken, u wordt hiervan op de hoogte gesteld en kunt indien u dit wenst de bestelling kosteloos annuleren. Al onze verzendingen worden verzorgd door DPD & PostNL.

Verzendkosten
Wij versturen naar meerdere Europese landen, staat uw land er niet bij? Neem dan gerust even contact op zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken voor de verzending naar het desbetreffende land.

De verzendkosten per land bedragen:

Nederland: €3.95
België: €6.95
Luxemburg: €9.95
Denemarken: €12.50
Spanje: €12.50
Finland: €17.50
Frankrijk: €12.50
Italië €12.50
Duitsland €12.50
Monaco: €12.50
Polen: €12.50
Zweden: €12.50

Ruilen & retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele en ongeopende verpakking retourneren. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelingsperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Garantie
Wij zijn er van overtuigd alleen kwaliteitslampen te leveren, echter hebben we te maken met elektronica er bestaat een mogelijkheid op fabrieksfouten daarom bieden wij op alle producten 1 jaar garantie!

Menu