Beeld
Filter
 • 5 Meter Led Strip Groen 300 LEDs Waterbestendig

  5 Meter Led Strip Groen 300 LEDs Waterbestendig

  Onze 5 meter professionele waterbestendige LED strip met 60 groene LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirecte verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook binnenshuis, bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, of op uw trap.

  19.9523.95
 • 5 Meter Led Strip Rood 300 LEDs Waterbestendig

  5 Meter Led Strip Rood 300 LEDs Waterbestendig

  Onze 5 Meter professionele waterbestendige LED strip met 60 rode LED’s per meter is zowel voor buiten als binnen toepasbaar. Dankzij de waterdichtheid, IP65, is de LED strip uitstekend buiten toepasbaar. U kunt prachtige indirecte verlichting maken rondom uw terras, uw vijver, oprit etc. Ook binnenshuis, bijvoorbeeld koofverlichting in de woonkamer, keuken, badkamer, entree, toilet, of op uw trap.

  19.9523.95

Waterbestendige LED Strips

De waterbestendige LED Strips van NuLED zijn allemaal dimbaar. Indien u de waterbestendige LED strip in meerdere delen wilt aansluiten dan is dat uiteraard mogelijk. De led strips kunt u zelf afknippen bij het knip teken op de LEDstrips. De strips kunnen aan elkaar gesoldeerd worden, met standaard draad van de bouwmarkt. Het is wel belangrijk dat u de uiteinde van de LED strips waterdicht afwerkt met siliconenkit.

Laat uw creativiteit de vrije loop met deze prachtige waterdichte flexibele LED strips. Vanaf 5 meter verkrijgbaar!

LET OP:
Bij gebruik in boot, camper of caravan is een stabillisator verreist wegens de piekspanning die vrijkomt tijdens het laden van de accu. 

Menu