12v LED Wand en leeslampen Multi voltage.

Beeld
Filter
 • 12v 24v LED leeslamp dimbaar

  12v LED leeslamp dimbaar.

  12v LED Leeslamp met TOUCH Dimmer Schakelaar is makkelijk in gebruik, deze wandlamp is in alle kanten te draaien en te buigen van Links naar rechts, en op en neer. Voor het aan en uit zetten en dimmen is één aanraking op de knop genoeg. Deze opbouw wandlamp / leeslamp met touch dimmer schakelaar is multi voltage 10-30 volt en te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

 • 12v LED wand Leeslamp

  12v LED leeslamp met TOUCH dimmer schakelaar.

  12v LED Leeslamp met TOUCH Dimmer Schakelaar is makkelijk in gebruik, deze wandlamp is in alle kanten te draaien en te buigen van Links naar rechts, en op en neer. Voor het aan en uit zetten en dimmen is één aanraking op de knop genoeg. Deze opbouw wandlamp / leeslamp met touch dimmer schakelaar is multi voltage 10-30 volt en te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

 • 12v en 24v led-spot-met-touchschakelaar-en-usb-poort.

  12v LED wandlamp met USB en TOUCH dimmer schakelaar.

  12v LED wandlamp met TOUCH Dimmer Schakelaar en USB aansluiting is makkelijk in gebruik, deze wandlamp is in alle kanten te draaien en te buigen van Links naar rechts, en op en neer voor het aan en uit zetten en dimmen is één aanraking op de knop genoeg. Deze opbouw wandlamp / leeslamp met touch dimmer schakelaar is multi voltage 10-30 volt en te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

 • 12v, 24v, LED kaartleeslamp, zwanenhals en TOUCH dimmer schakelaar. voor o.a camper, boot of caravan

  12v LED kaartleeslamp zwanenhals en TOUCH dimmer schakelaar.

  12v LED kaartleeslamp met zwanenhals en touch dimmer schakelaar is makkelijk in gebruik, deze kaart leeslamp is in alle kanten te draaien en te buigen de kop draait met 360 graden van Links naar rechts. Voor het aan en uit zetten en dimmen is één druk op de knop genoeg. deze modern LED kaartleeslamp met zwanenhals en touch dimmer schakelaar is multi voltage 10-30 volt en te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

  39.9549.95
 • 12v en 24v LED  Leeslamp met zwanenhals en een aan uit Schakelaar

  12v LED leeslamp met zwanenhals en Schakelaar.

  12v LED Leeslamp met zwanenhals en Schakelaar is makkelijk in gebruik, deze leeslamp is in alle kanten te draaien en te buigen van Links naar rechts, en op en neer. Voor het aan en uit zetten is één druk op de knop genoeg. deze modern LED leeslamp met zwanenhals en Schakelaar is multi voltage 10-30 volt en te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

 • led opbouw lees lamp met draaiende kop en aan/uit schakelaar is 360 gr draaibaar

  12v Opbouw LED leeslamp met schakelaar

  LED leeslampje met roterende kop en aan / uit schakelaar.

  Deze LED leeslamp is  te gebruiken voor zowel 12 volt als 24 volt.

  En een sterke 1×1 wat power LED met een Verbruikt van slechts 1.5 wat

  26.5029.50

Bent u op zoek naar een LED wandlamp of leeslamp voor u interieur ?

Wand en leeslampen 12v. Voor moderne wandlamp of leeslamp van hoge kwaliteit voor o.a. boot, camper en caravan koopt u gemakkelijk bij nuled.nl of u nu kiest voor een leeslamp of wandlamp uit ons assortiment, ze zijn allemaal multie-voltage en dus geschikt voor zowel 12 volt als 24 volt installaties, door de multie-voltage van 10-30v word de piek bij het laden opgevangen normalen lampen van 12v of 24v hebben dit niet waardoor de levens duur een stuk minder word.

Multi-voltage 12v en 24v LED verlichting.

De term “multi-voltage” zult u nog niet veel zijn tegen gekomen bij de aanschaf van uw LED verlichting. De normale 12V en 24V LED Verlichting is niet bestand tegen piekspanningen die worden afgegeven tijdens het laden van accu. Dit komt doordat de meeste wand en leeslampen 12v die u ergens anders vind niet “intern gestabiliseerd zijn” waardoor deze verlichting niet geschikt is voor o.a. boot, camper of caravan. De LED Verlichting van NuLED.nl wordt speciaal geproduceerd voor gebruik aan boord van uw schip of camper en caravan en is dan ook altijd geschikt om één op één te vervangen met uw huidige verlichting.

Vind u hier niet u gewenste lamp die u zoek?
Kijk dan eens bij LED opbouwverlichting daar vindt u een overzicht van diverse 12v multie-voltage opbouwverlichting.

Heeft u nog andere vragen?
Neem dan even contact op met onze klantenservice we zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Menu