12v-24v-e27 led-lampen-verlichting

12v, 24v en 10-30v LED Verlichting en LED Lampen van NuLED.nl

Welkom bij NuLED de specialist op het gebied van 12V en 24V LED verlichting voor o.a. uw camper, boot of caravan maar ook voor uw 230V LED lampen & spots bent u bij ons aan het juiste adres. Het assortiment van NuLED.nl word constant uitgebreid met de nieuwste technieken in onder andere: LED spots, LED Opbouwverlichting, LED gloeilampen, LED inbouwspots en LED steeklampjes in verschillende wattages voor zowel 12V, 24V en 230V applicaties. Ook is ons assortiment uitgebreid met diverse armaturen en benodigdheden voor uw LED verlichting waardoor u eenvoudig kunt overstappen op LED. U bent bij NuLED.nl aan het juiste adres voor al uw LED verlichting voor in en rondom het huis maar ook voor in de boot, camper en caravan. Onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en beschikken over de nieuwste technologieën op het gebied van 12-18v 24-30v en 10-30v multi-voltage LED Verlichting.

10-30 volt voor o.a. boot, camper, caravan.

De 12V en 24V LED verlichting van NuLED is multi-voltage deze LED verlichting word intern gestabiliseerd waardoor piekspanning die kunnen plaats vinden door bijvoorbeeld het opladen van een accu worden opgevangen hierdoor heeft de LED verlichting van NuLED.nl een langere levensduur dan de normale 12V of 24V LED lampen en spots die u elders vindt.

12v en 24v verlichting & lampen eenvoudig bestellen.

Door middel van het menu boven aan de website vindt u eenvoudig de juiste LED verlichting voor elke toepassing u kiest het voltage (12V , 24V of 230V) van uw huidige lamp en daarna kiest u in het menu de juiste fitting uit. U kiest de lamp of spot om uw huidige verlichting te vervangen door LED verlichting en u krijgt de keuze om verder te winkelen of naar het afrekenen te gaan. Bij het afrekenen aangekomen vult u uw gegevens in en kiest u uw betaal methode zoals iDEAL, Bancontact of per bankoverschrijving. Zodra uw betaling bij ons geverifieerd is, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden.

Heeft u vragen over uw huidige verlichting of LED verlichting?

Bij NuLED.nl kiezen wij voor een persoonlijke aanpak voor onze klanten, Daarom hebben wij de keuze gemaakt voor een klantenservice die 7 dagen per week telefonisch bereikbaar is voor deskundig advies over uw aan te schaffen LED verlichting, Heeft u vragen of opmerkingen over onze LED spots of LED lampen bel dan gerust.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via onze klantenservice: 0294-248025 van maandag t/m zondag
U kunt ons ook buiten onze telefonische tijden bereiken via het contact formulier, wij proberen u altijd binnen 48 uur een antwoord te geven op uw gestelde vraag.

De voordelen van LED Verlichting

U kunt tot wel 90% besparen op uw huidige verlichtingskosten door middel van onze  lampen & spots en dat is met de explosief stijgende energie kosten natuurlijk mooi meegenomen. Tevens is onze LED verlichting goed voor het milieu, heeft het geen opstart tijd (het brand gelijk zoals het hoort te branden niet zoals spaarlampen waarbij de lamp eerst moet opgloeien), Veel langere levensduur, de lampen worden niet warm, kunnen goed tegen schokken en trillingen (boot en camper) en dimmen ook veel mooier als conventionele verlichting. LED Verlichting is verkrijgbaar in veel kleuren waaronder warm wit door deze warm witte verlichting die een kleur temperatuur heeft van 2700-3000K kunt u warme sfeer in huis, boot of camper creëren.

Let op:

Het gebruik van normale 12v of 24v LED verlichting verkort de levensduur bij o.a. boot, camper, caravan en kan leiden tot het doorbranden of zelfs ontploffen van de 12v of 24v LED Lampen. Wij van NuLED.nl hebben hier voor speciale 12-18v , 24-30v en 10-30v Multi-Voltage verlichting die u één op één kan vervangen met uw huidige verlichting in o.a. boot, camper of caravan.

Dus met alle 12V & 24V Multi-voltage verlichting van NuLED.nl heeft u geen stabilisator nodig.

Menu