Beeld
Filter
 • Controller voor RGB led strip

  Controller voor RGB led strip

  Controller voor RGB LED strips met Radiografisch afstandsbediening, gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken met handmatige bediening en eenvoudig te installeren.

 • Inline LED strip dimmer 12V Wit

  Inline LED strip dimmer 12V Wit

  De inline witte dimmer wordt gebruikt voor het dimmen van LED strips met één kleur. In combinatie met een led voeding en de LED strip, heeft u een gemakkelijk te installeren set voor in huis.

 • Inline LED strip dimmer 12V Zwart

  Inline LED strip dimmer 12V Zwart

  De inline zwart dimmer wordt gebruikt voor het dimmen van LED strips met één kleur. In combinatie met een led voeding en de LED strip, heeft u een gemakkelijk te installeren set voor in huis.

 • Led Strip koppel Stuk

  Led Strip koppel Stuk

  Word gebruikt voor de niet waterbestendige Led strips door te verbinden.

 • LED strip verbinding 2-zijdig met draad 8mm

  LED strip verbinding 2-zijdig met draad 8mm

  Deze LED strip verbinding is enkel geschikt voor LED strips met een kleur met de breedte van 8mm. Deze connector is uiterst geschikt voor alle LED strip van 60 leds/meter. Door middel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen door tussenkomst van draad is het mogelijk om uw ledstrip te buigen in een haakse hoek of voor de verlenging van 2 led strips.

 • LED strip verbinding 8 mm met draad

  LED strip verbinding 8 mm met draad

  Deze LED strip verbinding met 10 cm draad is enkel geschikt voor LED strips met een kleur met de breedte van 8mm. Deze connector is uiterst geschikt voor alle LED strips van 60 leds/meter. Door middel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen en de draadzijde sluit u aan op de dimmer of voeding.

 • LED strip verbinding 8mm

  LED strip verbinding 8mm

  Deze LED strip verbinding is enkel geschikt voor LED strips met een kleur, met de breedte van 8mm. Deze connector is uiterst geschikt voor alle LED strips van 60 leds/meter. Door middel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen zonder tussenkomst van draad.

 • Led strip voeding verloopstekker

  Led strip voeding verloopstekker

  De led strip voeding verloopstekker is uiterst geschikt voor alle LED strips van 60 leds/meter met één kleur. Deze LED strip verbinding is enkel geschikt voor het aansluiten van de led strips op de voeding. Het verloop stukje past op onze niet waterdichte voedingen van 18, 40, 60, 100 watt. De voeding verloopstekker heeft een bedrading van 15 centimeter lang.

 • RGB ledstrip controller '48 buttons

  RGB Controller 48 Buttons

  De RGB ledstrip controller ’48 buttons’ en een Infrarood afstandbediening, u krijgt ook een connector meegeleverd waarmee de ledstrip met de controller verbonden wordt.

 • RGB LED strip verbinding 12 mm

  RGB LED strip verbinding 12 mm

  Deze RGB LED strip verbinding is enkel geschikt voor RGB LED strips. Deze connector is uiterst geschikt voor alle RGB LED strip van 30 en 60 leds/meter. Doormiddel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen zonder tussenkomst van draad.

 • RGB LED strip verbinding 2-zijdig met draad

  RGB LED strip verbinding 2-zijdig met draad

  Deze RGB LED strip verbinding is enkel geschikt voor RGB LED strips.met de breedte van 12mm. Deze connector is uiterst geschikt voor alle RGB LED strips van 30 en 60 leds/meter. Doormiddel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen, door tussenkomst van draad is het mogelijk om uw ledstrip te buigen in een haakse hoek of voor het verlengen van RGB led strips.

 • RGB LED strip verbinding met draad

  RGB LED strip verbinding met draad

  Deze RGB LED strip verbinding met 10cm draad is enkel geschikt voor RGB LED strips, met de breedte van 12mm. Deze connector is uiterst geschikt voor alle RGB LED strip van 30 en 60 leds/meter. Doormiddel van het kliksysteem is de LED strip zeer gemakkelijk te koppelen.

 • RGB ledstrips Controller

  RGB ledstrips Controller

  Controller voor RGB LED strips met Radiografisch afstandsbediening, gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken met handmatige bediening en eenvoudig te installeren.

 • RGB signaal versterker

  RGB signaal versterker

  Deze RGB signaal versterker, versterkt het signaal wat uit de RGB controller komt en word gevoed door middel van een losse Led voeding.

 • RGB Touch Controller

  RGB Touch Controller

  Bepaal nu zelf welke kleur u wilt laten branden met deze rgb touch controller, groen, lichtgroen, rood, donkerrood vele kleuren. Door simpel weg met uw vinger op de kleurcombinatie te drukken verandert de kleur al snel, maar ook het dimmen van u RGB led strip is mogelijk met deze RGB Touch Controller.

 • RGB-Led Strip koppel Stuk

  RGB-Led Strip koppel Stuk

  Word gebruikt voor de niet waterbestendige RGB-Led strips door te verbinden.

 • 12V Stabilisator - 60Watt-0

  12V Stabilisator – 60Watt

  5A Stabilisator om van 12V tot 30V terug te stabiliseren naar 12V Stabiel

 • 12V Stabilisator - 60Watt-0

  12V Stabilisator – 60Watt

  5A Stabilisator om van 12V tot 40V terug te stabiliseren naar 12V Stabiel
  Aansluiting
  Ingang:   + Rood & Geel op de plus, – Zwart op de min.
  Uitgang: 12v Rood & Geel bij elkaar en op de plus, en zwart op de min.

 • 12V Stabilisator - 180Watt-0

  12V Stabilisator – 180Watt

  15A Stabilisator om van 13.8V tot 40V terug te stabiliseren naar 12V Stabiel.
  LED op: Deze stabilisator slaat pas aan bij een input van 13.8V
  Is de uitgangen spanning 12v of minder neem dan even contact op met onze klantenservice

 • 12V Stabilisator - 60Watt-0

  12V Stabilisator – 60Watt

  5A Stabilisator om van 12V tot 30V terug te stabiliseren naar 12V Stabiel

Transformatoren en Dimmers

Wij bieden een brede collectie transformatoren en dimmers aan voor elk type led strip. Dus voor zowel RGB led strips als voor single color ledstrips hebben wij passende accessoires!

Menu