12 Volt Led Verlichting

12V LED verlichting

12V LED verlichting vormt een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de bekende halogeenverlichting. Het vormt een duurzame keuze, zowel qua levensduur als dankzij het lagere energieverbruik. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld G4 en GU4 verlichting, net als MR11, MR16 en Gu10 spots. Op zoek naar E14 of E27 verlichting op basis van 12V? We zorgen er met een breed assortiment met onder andere schijnwerpers en opbouwverlichting of inbouwspots voor dat u online de verlichting kunt bestellen die u zoekt.

Breed assortiment 12V LED verlichting

Ons brede assortiment 12V LED verlichting bestaat uit multi-voltage LED lampen. Dit is belangrijk, omdat u in de auto, op de boot en in de caravan gemakkelijk te maken kunt krijgen met spanningspieken. Reguliere 12V LED verlichting is daar niet tegen bestand, waardoor de lampen kunnen ontploffen. Wilt u in de camper, op de boot of elders gebruik maken van 12V LED verlichting en ontploffing voorkomen? Dankzij de multi-voltage verlichting kunnen de lampen daar goed mee omgaan.

U kunt de 12V LED verlichting uit ons assortiment 1-op-1 vervangen voor de lampen die u op dit moment heeft zitten. Dankzij een warm witte lichtkleur vergelijkbaar met huidige verlichting en onze kwalitatieve LED’s maakt u daarmee een uitstekende keuze.