12 Volt LED verlichting, Multi-voltage.

Voor o.a. Boot, Camper en Caravan.

Bekijk hier onder alle categorieën, klik op de categorie voor een volledig overzicht.

12 Volt LED verlichting Multi-voltage voor o.a. Boot, Camper en Caravan.

Boot ,camper en caravan 12 Volt LED verlichting vormt een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de bekende halogeenverlichting. Het vormt een duurzame keuze, zowel qua levensduur als dankzij het lagere energieverbruik. LED verlichting word niet warm vergeleken met de traditionele halogeenverlichting.

U heeft de keuze uit bijvoorbeeld G4 en GU4 verlichting, net als MR11, MR16 en Gu10 spots. Op zoek naar E14 of E27 verlichting op basis van 12V verlichting? We zorgen er met een breed assortiment met onder andere schijnwerpers en opbouwverlichting of inbouwspots voor dat uit ons grote assortiment 12v multi-voltage en piek bestendige led verlichting van NuLED.nl u online de verlichting kunt bestellen die u zoekt.

12v verlichting Breed assortiment 10-30v multi-voltage LED.

Ons brede assortiment 12 Volt LED verlichting bestaat uit multi-voltage LED lampen. Dit is belangrijk, omdat u in de auto, op de boot, camper en in de caravan gemakkelijk te maken kunt krijgen met spanningspieken.

Reguliere 12V LED verlichting is daar niet tegen bestand, waardoor de lampen kunnen ontploffen. Wilt u in de camper, op de boot of elders gebruik maken van 12V LED verlichting en ontploffing en of brand voorkomen? Dankzij de 12-18v en de 10-30v multi-voltage led kunnen de lampen daar goed mee omgaan.

U kunt de 12 volt verlichting uit ons assortiment 1-op-1 vervangen voor de lampen die u op dit moment heeft zitten. Dankzij een warm witte lichtkleur vergelijkbaar met huidige verlichting en onze kwalitatieve LED’s maakt u daarmee een uitstekende keuze.

klantenservice.

Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen dan hebben we een klantenservice van 10:00 tot 22:00 uur ook in het weekeind, geef ons even een belletje we helpen u graag verder.

Menu