24 Volt LED verlichting, Multi-voltage.

Voor o.a. Boot, Camper en Caravan.

Bekijk hier onder alle categorieën, klik op de categorie voor een volledig overzicht.

24 Volt LED Verlichting Multi-voltage voor o.a. Boot, Camper en Caravan.

Boot, camper, caravan verlichting vervangen door 24 Volt LED verlichting? U heeft de keuze uit verschillende modellen. Zoekt u naar schijnwerpers, opbouwverlichting of inbouwspots op basis van LED? We zorgen er met de G4 en GU4 modellen voor dat u alle verlichting kunt vervangen. Zoek naar 24v E14, E27, MR11, MR16 of Gu10 LED verlichting. De 24V LED verlichting is uitstekend van kwaliteit, waardoor u kunt rekenen op de hoogst mogelijke lichtopbrengst. De verlichting zit op een uiterst duurzame wijze in elkaar en helpt u het stroomverbruik tot een minimum te beperken. Wilt u de 24V LED verlichting gebruiken in de boot, camper, caravan of vrachtwagen of zoekt u naar dimbare LED lampen? We zorgen er met een uitgebreid assortiment voor dat u eenvoudig online een keuze kunt maken uit ons grote assortiment 24v multi-voltage en piek bestendige led verlichting van NuLED.nl

Breed assortiment 24V LED verlichting

De verschillende lampen voor 24 Volt LED verlichting zijn stuk voor stuk multi-voltage. Dat betekent dat de verlichting een piekspanning tot bijvoorbeeld 30V aan kan. Het voorkomt dat de lampen ontploffen wanneer er als het gevolg van de accu of de dynamo ineens sprake is van een piekspanning. De 24V LED lampjes en spots zijn goed geschikt voor o.a. de boot, camper, caravan, vrachtwagen of op andere mobiele plaatsen. Bekijk de 24V LED verlichting uit het assortiment en bestel de lampen eenvoudig online: we gaan er direct voor u mee aan de slag.

klantenservice.

Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen dan hebben we een klantenservice van 10:00 tot 22:00 uur ook in het weekeind, geef ons even een belletje we helpen u graag verder.

Menu