LED Navigatieverlichting Rood 24v Bay15D

14.95

Op voorraad

LED Navigatieverlichting rood 24v, De Navigatieverlichting Lamp met 24LED’s is speciaal ontworpen om zonder problemen uw huidige 24 Volt navigatieverlichting te vervangen. Door middel van de 24v Multi-voltage combinatie werkt deze lamp tussen 24v en 30v. Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntje aan de onderkant. (Bekijk ook de afbeeldingen) Let op: de lamp geeft rood licht.

X

LED Navigatieverlichting Rood 24v Multi-Voltage.

Dit is een BAY15D fitting met twee ongelijke liggers en twee aansluit puntjes aan de onderkant van de lamp. (Bekijk ook de afbeeldingen)

De BAY15D LED is speciaal ontworpen om ideaal te functioneren op schepen, jachten en boten. Door middel van de Multi-voltage 24V LED kunt u uw huidige navigatieverlichting prima één op één vervangen met onze LED navigatieverlichting.

De BAY15D LED Navigatieverlichting.

Deze BAY15D LED Navigatieverlichting rood 24v met 24LED’s is uitermate geschikt als rondom schijnende verlichting. Voor de navigatie op boten, schepen of jachten. Deze navigatie led lamp verbruikt slechts 2.5Watt en heeft een perfecte groene kleurtemperatuur.
Dankzij de 24 hoogwaardige “3825SMD” LED’s geeft deze navigatie lamp veel licht af.

Kortom:
Met deze BAY15D Navigatie LED Lamp 24x3825SMD LED’s kunt u zonder problemen uw huidige navigatieverlichting vervangen zonder tussenkomst van stabilisators of dergelijke en kunt u direct al beginnen met het besparen van en op uw accu. ook leverbaar in: 12v navigatieverlichting rood.

X
Werkspanning

Prijs

Geschikt voor

Fitting

Aantal LED

Type LED

Kleurweergave-index

Kleurtemperatuur

Lichtkleur

Lichthoek

Hoogte

Diameter

Stabilisator nodig:

Keurmerk

X

Menu

BAY15D LED Navigatieverlichting rood

LED Navigatieverlichting Rood 24v Bay15D