24v GU10 LED Spots Multi-voltage LED Verlichting.

Beeld
Filter

24v GU10 LED Spots Multi-voltage LED Verlichting.

De 24v GU10 LED of de 12v Gu10 led spot kunt u tot wel 80% besparen op uw accu en energiekosten. Daarnaast gaan de lampen ook nog veel langer mee dan de 24 volt GU10 halogeenverlichting. Wacht daarom niet langer en vervang uw huidige verlichting voor 24v LED lampen. Vervangen is zeer eenvoudig. Draai de lamp een kwartslag en trek deze uit de fitting. Vervolgens duwt u de nieuwe lamp in de fitting en draait een kwartslag. Een 24v GU10 LED, verbruik weinig stroom, heeft een lange levensduur en worden niet warm. onze 24v LED spots zijn 10-30v Multi-voltage en hebben geen last van piekspanningen. Combineer meerdere GU10 LED spots voor een prachtig verlichte ruimte.

Met de 24V Gu10 led spot Multi-voltage LED verlichting kunt u zonder problemen uw huidige 24v GU10 LED Spot verlichting één op één vervangen. Door middel van de “Multi-Voltage” combinatie heeft u geen last van piekspanningen die worden veroorzaakt door het opladen van uw accu. Begin daarom vandaag nog met het besparen van en op uw accu met de 24v GU10 LED Spots verlichting voor uw schip, jacht, boot. camper, huis, tuin enz.

LED Dimmers voor 12 en 24 volt.

NuLED.nl levert ook speciale led dimmers voor 12 en 24 volt GU10 spots. Zo kunt u de licht intensiteit zelf bepalen om zo de gewenste sfeer te creëren. Hiermee kunt u op momenten wanneer u niet zoveel lichtsterkte nodig heeft het licht dimmen. Daarnaast bespaart u met GU10 LED spots ook nog eens extra op uw accu en energierekening. hou er rekening mee dat niet alle led dimmer goed werkt met 12 of 24 volt led verlichting.

Menu