LED Wand en leeslampen 24v.

Beeld
Filter

Bent u op zoek naar een LED wandlamp of leeslamp voor u interieur ?

Wand en leeslampen 24v. Voor moderne LED wandlamp of leeslamp van hoge kwaliteit voor o.a. boot, camper en caravan koopt u gemakkelijk bij nuled.nl of u nu kiest voor een leeslamp of wandlamp uit ons assortiment, ze zijn allemaal multie-voltage en dus geschikt voor zowel 12 volt als 24 volt installaties, door de multie-voltage van 10-30v word de piek bij het laden opgevangen normalen lampen van 12v of 24v hebben dit niet waardoor de levens duur een stuk minder word.

Multi-voltage 12v en 24v LED verlichting.

De term “multi-voltage” zult u nog niet veel zijn tegen gekomen bij de aanschaf van uw LED verlichting. De normale 12V en 24V LED Verlichting is niet bestand tegen piekspanningen die worden afgegeven tijdens het laden van accu. Dit komt doordat de meeste wand en leeslampen 24v die u ergens anders vind niet “intern gestabiliseerd zijn” waardoor deze verlichting niet geschikt is voor o.a. boot, camper of caravan. De LED Verlichting van NuLED.nl wordt speciaal geproduceerd voor gebruik aan boord van uw schip of camper en caravan en is dan ook altijd geschikt om één op één te vervangen met uw huidige verlichting.

Vind u hier niet u gewenste lamp die u zoek?
Kijk dan eens bij led opbouwverlichting daar vindt u een overzicht van diverse 24v multie-voltage opbouwverlichting.

Heeft u nog andere vragen?
Neem dan even contact op met onze klantenservice we zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Menu