12v G4 LED verlichting Multi-Voltage.

Beeld
Filter

12v G4 LED verlichting is zowel in 12 Volt als 24 Volt leverbaar.

12v G4 LED verlichting zijn er in verschillende uitvoeringen, zo wel spotjes als steeklampjes, platte lampen of led staafjes, alle G4 steeklampen van NuLED.nl zijn speciaal ontworpen en dus geschikt voor alle vervangende verlichting die te maken krijgen met piekspanningen die vrij komen tijdens het laden van de accu.

Onze G4 lampjes zijn intern gestabiliseerd hierdoor kunt u zonder problemen de verlichting gebruiken voor 12V of 24V. Doordat de G4 Steeklampjes intern gestabiliseerd zijn kunnen de G4 lampjes de piekspanningen opvangen die worden afgegeven tijdens het laden van de accu door bijvoorbeeld: windmolens, dynamo’s, windturbines, zonnepanelen maar ook door acculaders op 230V netstroom.

Al onze G4 led verlichting heeft geen last van piekspanning en zijn dan ook prima vervangers voor de bestaande halogeen verlichting van 12 volt of 24 volt. Door het vervangen van de G4 halogeen verlichting naar G4 led verlichting bespaart u aanzienlijk op de accu en de levensduur van de accu.

De G4 steeklampjes van NuLED zijn van hoge kwaliteit en hebben geen last van piek spanning door de 10-30 Volt multi-voltage, de 12 volt multi-voltage of de 24 Volt multi-voltage combinatie en zijn dus één op één te vervangen met uw huidige G4 verlichting.

Wat zijn 10-30 Volt multi-voltage G4 Steeklampjes?

Bij NuLED.nl vindt u speciaal ontwikkelde multi-voltage 10-30V G4 LED verlichting, deze verlichting is bestand tegen piekspanningen die vrijkomen tijdens het laden van uw accu. Hierdoor werken onze 10-30V G4 LED lampjes altijd zonder problemen rechtstreeks op uw accu, zonder stabilisator.

Dankzij de 10-30V Multi-voltage combinatie zijn onze G4 steeklampjes probleemloos te gebruiken op zowel uw 12V stroom netwerk  als uw 24V stroom netwerk. Hierdoor kunt u altijd al onze 10-30V multi-voltage G4 LED steeklampjes één op één vervangen met uw huidige 12 volt of 24 volt verlichting.

G4 steeklampje op 230 Volt.

Wilt u het G4 steeklampje gebruiken in huis en op 230V in bijvoorbeeld de afzuigkap, keuken, douche of badkamer, Dan is dit geen probleem u heeft wel een LED transformator nodig om 230V om te zetten naar 12 volt of 24 Volt.

Menu