12v LED inbouwspots Multi-voltage.

Beeld
Filter

12v LED inbouwspots Multi-voltage

Hier vindt u ons assortiment met 12v LED Inbouwspots van NuLED.nl. U kunt hier gemakkelijk uw keuze maken tussen onze inbouwspots. Bij de meeste inbouwspots staat vermeld welke lamp wij u aanraden en welke spot u mogelijk kunt gebruiken bij de inbouw spot.

Onze 12v led Inbouwspots zijn geschikt om ook verlichting te creëren waar weinig of geen inbouw diepte is. We verkopen 12v platte Inbouwspots met een inbouw diepte van 9.5 mm met of zonder schakelaar. Zo als u kunt zien in onze webwinkel hebben we verschillende soorten Inbouwspots geleverd met en zonder led lampje, onderaan de product pagina bevelen we de juiste en passende led lampjes aan. Al onze verlichting heeft een warm witte kleurtemperatuur tussen de 2700 en 3000 Kelvin. De 12v led Inbouwspot is er zowel voor 12 volt, 24 volt, en 10-30 volt multi-voltage. Onze Inbouwspots word dan ook veel gebruikt voor boot, camper of caravan. Ook voor in huis en tuin is dit een mooie vervanger van uw traditionele 12v Inbouwspot.

10-30 volt voor o.a. boot, camper, caravan.

De 12V en 24V LED verlichting van NuLED is multi-voltage deze LED verlichting word intern gestabiliseerd waardoor piekspanning die kunnen plaats vinden door bijvoorbeeld het opladen van een accu worden opgevangen hierdoor heeft de LED verlichting van NuLED.nl een langere levensduur dan de normale 12V of 24V LED lampen en spots die u elders vindt.

klantenservies.

Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen dan hebben we een klantenservies van 10:00 tot 22:00 uur ook in het weekeind, geef ons even een belletje we helpen u graag verder.

Menu