24V Opbouw & Onderbouw LED Verlichting Multi-voltage.

Beeld
Filter

24V Opbouw & Onderbouw LED Verlichting Multi-voltage.

Onze 24v LED Opbouwverlichting en onderbouwverlichting is geschikt om ook verlichting te creëren waar weinig of geen ruimte is. Wij verkopen platte opbouwverlichting met een dikte van 7mm met of zonder schakelaar, zo als u kunt zien in onze webwinkel hebben wij verschillende soorten opbouw en onderbouwverlichting geleverd met en zonder led lampje. Al onze 24v LED Opbouwverlichting heeft een warm witte kleurtemperatuur tussen de 2700 en 3100 Kelvin. De led opbouwverlichting is er zowel voor 12 volt, 24 volt, en  10-30 volt multi-voltage. Onze opbouw en onderbouwverlichting word dan ook veel gebruikt voor boot, camper of caravan. Ook voor in huis is dit een mooie vervanger van uw traditionele opbouw of onderbouwverlichting.

Opbouw LED licht bar

De LED opbouw licht bar is een mooie vervanger van uw tl verlichting met een hoogte van slechts 9mm is deze zeer mooi weg te werken in, en op elke plek waar weinig ruimte is. Door de accessoires is het mogelijk om de led licht bar te voorzien van een sensor die er voor zorgt dat het licht automatisch aan of uit gaat dit is weer handig als u het bijvoorbeeld in een kastje plaatst.

Vind u hier niet u gewenste lamp die u zoek?
Kijk dan eens bij LED Wand en leeslampen 24v daar vindt u een overzicht van diverse 24v multie-voltage lees en wandlampen.

Heeft u nog andere vragen?
Neem dan even contact op met onze klantenservice we zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Menu